START paket

SEO paket

JUNIOR paket

STANDARD paket

PAKET plus

TOP paket

Reklamni i promotivni materijal

U ponudi imamo veliki izbor reklamnog materijala. Većinu možete da pogledate u katalozima.

Katalog reklamnog materijala.

Katalog usb memorije.

Cene usb memorije se kreću od 5,40 eur sa PDV na 500 komada ( cena memorije se često menja zbog toga ne možemo da imamo izložene cene na sajtu) . Za tačne cene prema modelima kao i prema količinama pošaljite upit na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , takodje ukoliko želite štampu pošaljite i vaše rešenje za štampu. U najkraćem mogućem vremenskom roku ćemo vam poslati sve informacije oko cene usb memorije kao i štampe.

Takodje za cene reklamnog materijala iz kataloga pošaljite upit na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . U e-mailu navedite šifru i naziv promotivnog materijala, količinu i ako želite štampu pošaljite u prilogu e-maila rešenje za štampu. Poslaćemo vam tačnu ponudu sa rokovima isporuke.

Ukoliko želite da mi osmislimo dizajn i ponudu na reklamnom materijalu u tom slučaju morate nam poslati više informacija kako bi grafički dizajner mogao da osmisli rešenje koje bi vama najviše odgovaralo.

 

Neki od naših predloga:

1. Štampa majica

Štampa majica flok tehnikom postiže se efekat kao da je na majici postavljen materijal od pliša. Izgled majice kada se tako pripremi odaje specifičan utisak. Ako se osmisli dobar dizajn sa zanimljivom porukom efekat može da bude odličan. Majica  se nosi ako je zanimljiva, samim tim videće je veliki broj potencijalnih kupaca i ako im poruka privuče pažnju imaće potrebu da saznaju šta im nudite.

Majice sa takvom štampom su oko 8.00 eura na 20-100 komada. Dizajn i ponuda se posebno naplaćuju.

Majice klasičnom štampom na veće količine ( preko 500 komada ) jedna boja od 3.20 eura . U cenu je uključen PDV , majica i štampa veličine 10 x 10 cm.

Reklamiranje poklonima

2. Stolna kutijica za papiriće

Drvena kutijica sa opcijom laserskog graviranja ili sito štampe koja služi kao kutijica za papiriće ( post it) . Štampa papirića koji idu u kutiju i to tako što na prednjoj strani ide mala poruka sa web adresom, a sa zadnje strane se radi veće rešenje sa ponudom. Sa ovim reklamnim proizvodom ćemo obradovati osobu kojoj bude poklonjena, a na stolu će uvek biti kutijica sa reklamom. Takodje ko god uzme papiric uzima i vašu reklamu. Na jednostavan i povoljan način promovišete vašu firmu, proizvod, ponudu.

Promotivni materijal - ocena stranice 5.0 od 5 na osnovu 1 glasova.
Korisnici ocene:  / 1
LošeOdlično 
Brzi biznis start!
Ostvarite zaradu u najkraćem mogućem roku.

Preporučite nas

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
facebook twitter rss

Ko je na mreži: 4 gostiju i nema prijavljenih članova

Prednosti internet marketinga

Naučite kako funkcioniše Internet marketing najmoćnija stvar na svetu?!
Opširnije

Web sajt - granice ne postoje

Kome su namenjene naše usluge?
Kratko rečeno svima, bez obzira na lokaciju, državu i zanimanje.. Opširnije

Vaš posao širom sveta

Lokacija nije presudna, vaš posao može da bude bilo gde (pa čak i u pustinji), a tržište vam je ceo svet, samo morate da im se ponudite.. Opširnije