START paket

SEO paket

JUNIOR paket

STANDARD paket

PAKET plus

TOP paket

 

Pokloni i reklamni materijal

Postoji mnoštvo načina i tehnika za promociju i reklamiranje. Neke od tehnika su manje, a neke više efikasne. Efikasnost prvenstveno ovisi o osmišljavanju promocije i postavljanju ciljeva. Iz iskustva znamo da promocija u obliku poklona i reklamnog materijala moše biti veoma efikasna.

Kod reklamiranja poklonima ili reklamnim materijalom treba da se najpre odrede ko su ciljani klijenti. Moramo da razmislimo ko će i kako da koristi poklon jer nije pametno npr. pokloniti otvarac za pivo nekom ko nema naviku da pije pivo. Takav poklon neće imati rezultat jer ga taj neko neće ni koristiti. Druga stvar je i šta se reklamira, možemo mi otvarač pokloniti pivopijama, ali ako se bavimo delatnošću koja nije popularna  medju obožavaocima piva opet nismo dobili rezultat reklame.

Vrednost poklona takodje odredjujemo prema očekivanjima od budućeg kupca. Ako poklanjamo širokoj populaciji za koju nismo sigurni da su nam kupci onda pokloni trebaju da budu jeftiniji. Nasuprot tom ako smo sigurni da poklon dajemo potencijalnom kupcu onda treba da se obrati pažnja na vrednost poklona. Galanterija i otmeniji rokovnici ili usb memorije su dobar izbor.

Pored poklona jos važnije je što će da se štampa na poklonu. Samo logo ili web adresa nisu dovoljni ako nije firma brendirana. Preporučujemo da se osmisli poruka sa ponudom uklopljenom u lep dizajn. U tom slučaju poklon dobija pravu vrednost.

Zaključak:

za dobru promociju putem reklamnog materijala bitno je da je poklon prilagodjen klijentu, da je koristan i zanimljiv i da na njemu oštampamo konkretnu poruku.

Mi možemo da Vam pružimo kompletnu uslugu po pitanju reklamiranja putem poklona i promo materijala. Osmišljavamo poruku, kreiramo dizajn, vršimo odabir reklamnog ili poslovnog poklona i štampamo na njemu. Kad kažemo štampa to se odnosi na sve tehnike štampe i graviranja.

Pogledajte našu kompletnu ponudu reklamnog materijala u katalogu kao i naše preporuke sa okvirnim cenama reklamnog materijala kao i sa cenama štampe na reklamnim proizvodima. Reklamni materijal i cene opširnije.

Reklamiranje propagandnim i reklamnim materijalom ne sme da se izostavi jer kupci vole poklone i umeju to da cene. Kod nas  je čudna navika da se pokloni dele samo za novogodišnje praznike, poklone treba deliti tokom cele godine. Vrednost reklamnih poklona je neoporedivo manja od većine marketinških solucija. U poredjenju sa plaćenim oglašavanjem na ovaj način stičemo simpatije kod kupaca, pogotovo ako uspemo da ih iznenadimo i obradujemo.

 

Reklamiranje poklonima - ocena stranice 5.0 od 5 na osnovu 1 glasova.
Korisnici ocene:  / 1
LošeOdlično 
Brzi biznis start!
Ostvarite zaradu u najkraćem mogućem roku.

Preporučite nas

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
facebook twitter rss

Ko je na mreži: 4 gostiju i nema prijavljenih članova

Prednosti internet marketinga

Naučite kako funkcioniše Internet marketing najmoćnija stvar na svetu?!
Opširnije

Web sajt - granice ne postoje

Kome su namenjene naše usluge?
Kratko rečeno svima, bez obzira na lokaciju, državu i zanimanje.. Opširnije

Vaš posao širom sveta

Lokacija nije presudna, vaš posao može da bude bilo gde (pa čak i u pustinji), a tržište vam je ceo svet, samo morate da im se ponudite.. Opširnije