START paket

SEO paket

JUNIOR paket

STANDARD paket

PAKET plus

TOP paket

SERVIS PAKET


Često se dešava da nas zovu vlasnici sajtova oko otklanjanja raznih problema. Neko im je uradio sajt i nakon odredjenog vremena imaju problem.


Problemi koji se pojavljaju nakon što napravite sajt.

1. Tehničke greške nastale usred promene rada sistema hosting provajdera. Provajderi često menjaju i hardver i softver, usled toga dešava se da sajt prestane da radi ili ne podržava nov softver koji provajderi postavljaju na svoje servere. Rezultat je da sajt neće da radi.

2. Unapredjenje sajta. Ako je sajt radjen profesionalnom tehnologijom odnosno CMS sistemima onda je potrebno često i jednom mesečno da se uradi update sajta kako bi sajt radio ispravno. Već je opisano da hosting provajderi menjaju svoj softver i u odnosu na to se menja i sajt.

3. Potreba za izmenama na sajtu. Bilo da menjate cene, ponudu, fotografije, telefone, kontakte, to neko treba da uradi.

4. Plaćanje hostinga i domena po isteku godine dana. Često se zaboravi, a i ako se zna datum ne zna se kome i kako da se plati. Rezultat isticanje domena i hostinga, gubitak sajta i adrese.

5. Napad hakera. Koliko god vam se čini da je to retko, uopšte nije. Rezultat je, da se  na vašem sajtu umesto normalnog sadržaja pojavljuje nešto sasvim drugo, uglavnom neprijatno.

6. Redovan bekap i kontrola sajta. Sajt uvek treba da je bekapovan odnosno da se ima sveža kopija ako bi došlo do bilo kakvog problema, ta kopija se može iskoristiti za ponovno pokretanje sajta u protivnom ceo sajt se radi ispočetka.

O ovim problemima se ne razmišlja jer većina prosečnih vlasnika sajtova ne zna ni da postoje takvi problemi. Ko je dužan da brine o ovom svemu. Odgovor je niko. Čudno zvuči, ali je tako. Taj neko ko vam je napravio sajt vi ste mu platili za izradu sajta, ali ne i za ove stvari koje se neminovno dešavaju. Rešenje je ili da se te usluge plaćaju pojedinačno kada se problemi pojavljuju ( mada za većinu problema rešenja nema sem  izrada novog sajta ) ili da se zaposli administrator sajta koji će to sve kontrolisati. Za većinu firmi to je veliki trošak jer stalno zaposleni administrator nema toliko posla da bi imao redovnu platu.

Iz takve potrebe uveli smo servis paket kao dodatnu uslugu.


U servis paket je uključeno sledeće:


1. Briga oko isteka datuma i troškovi plaćanja domena i hostinga - vrednost 65 eura

2. Izmene na sajtu ( administracija sajta ). Maksimalno jednom mesečno u periodu od godine dana uradicemo izmenu na sajtu kao sto je promena cene, fotografije, kontakt informacija, ponude i ostalih sitnijih izmena - standardna vrednost 12 x 15 = 180 eura

3. Svi navedeni tehnički problemi su pod našom nadležnošću, kontrola, update sistema, bekap. Vrednost je teško odrediti pogotovo ako dodje do gubitka svih podataka. Recimo da bi takva administracija kostala  50 - 100 eura mesečno - standardna vrednost godisnje 600 eura

Sve ukupno bi vas kostalo po gore navedenom minimalno 800-900 eura.

 

Naš servis paket u kom je uključeno i plaćanje hostinga i domena košta samo 190 eura godišnje. Skinite brigu sa glave, imajte redovno ažuriran sajt, a vi se posvetite onom što najbolje radite, to je prodaja vaših proizvoda ili usluga.

 

 

Servis paket - ocena stranice 4.0 od 5 na osnovu 8 glasova.
Korisnici ocene:  / 8
LošeOdlično 
Brzi biznis start!
Ostvarite zaradu u najkraćem mogućem roku.

Preporučite nas

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
facebook twitter rss

Ko je na mreži: 3 gostiju i nema prijavljenih članova

Prednosti internet marketinga

Naučite kako funkcioniše Internet marketing najmoćnija stvar na svetu?!
Opširnije

Web sajt - granice ne postoje

Kome su namenjene naše usluge?
Kratko rečeno svima, bez obzira na lokaciju, državu i zanimanje.. Opširnije

Vaš posao širom sveta

Lokacija nije presudna, vaš posao može da bude bilo gde (pa čak i u pustinji), a tržište vam je ceo svet, samo morate da im se ponudite.. Opširnije