START paket

SEO paket

JUNIOR paket

STANDARD paket

PAKET plus

TOP paket

Infer Union - country winner of Engage challenge

U periodu od 12.11.2012 do 31.01.2013 održano je veliko regionalno  novogodišnje Google Engage takmičenje. Infer Union je pobednik na nivou Srbije.Takmičenje je rangirano na osnovu nekoliko parametra.

Naša pobeda dokazuje kvalitet vodjenja kampanja i poverenje klijentata sa kojima radimo. I dalje stojimo iza toga da zadovoljan klijent obezbedjuje trajnu saradnju i to kao sto se vidi daje odlične rezultate.


U takmičenju su učestvovale sve agencije, pojedinci i firme koje se bave Google Adwords oglašavanjem. Takmičenje je bilo regionalno izmedju država Srbije, Hrvatske, Slovenije i BiH. U ukupnom takmičenju je pobedila agencija iz Slovenije, a na nivou države Srbije smo pobedili mi, odnosno Infer Union.

Rezultate opširnije možete da vidite i na zvaničnom Google blogu

A ukoliko želite da ostvarite saradnju sa nama pozovite telefon 060 543 10 20  ili mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Ponuda i cene google oglašavanja pogledajte na linku

Korisnici ocene:  / 3

Brzi biznis start - brzi rezultati prodaje

Sa ciljem da što više unapredimo vaše poslovanje počeli smo da razvijamo nov paket usluga . U ovoj fazi želimo da postepeno predjemo potpuno na ovakav način rada jer cilj je da klijent na što povoljniji i brži način dobije što bolje rezultate.

Ponuda je namenjena svima koji imaju sajt , a nemaju kupce. Takodje i onima koji nemaju sajt , a žele brze i odlične rezultate u razvoju sopstvenog biznisa.

Brzi start u tri koraka.

Bez obzira da li imate ili nemate sajt sledeći koraci su neophodni ( vaše sajtove i domene ne obradjujemo ). U koraku 1 pripremamo materijal da bi sve to tehnički bilo što kvalitetnije za dalji proces. Prilikom izrade sajta radi se i posebna ponuda koja mora da poveća procenat realizacija prodaje. Kada završimo korak 1 prelazimo na korak 2. Cilj kod koraka dva je da u periodu od 6 meseci ravnomerno dovedemo odredjeni broj kupaca na sajt. Vi odredjujete koliki broj želite. U ovoj fazi posetioce obezbedjujemo uz pomoć 6 različitih tehnika kako online tako i ofline marketinga. Nakon 6 meseci prelazimo na završnu fazu odnosno korak 3. U toj fazi posete su isključivo iz pretraživača i to su najvrednije posete. U toj fazi na broj poseta nije moguće uticati. Moguće je jedino povećavati broj poseta po principima iz koraka dva. Odluku o tom donosi klijent i to se naplaćuje prema cenama koje su prikazane u tabeli iz koraka 2.

Korak 1

  • 1. Domen 10 €
  • 2. Hosting 35 €
  • 3. Sajt od 150 €

Korak 2

Internet marketing ( tržište i kupci ) šestomesečni plan, broj poseta se ravnomerno rasporedjuje po mesecima. Na vama je da odaberete koliko potencijalnih kupaca želite.

  Garantovane posete Cena
1. 5.000 190
2. 10.000 370
3. 15.000 525
4. 25.000 825
5. 50.000 1550

 

Vrednost jedne posete od 0.031 do 0.038 €

Radi uporedbe jedna poseta iz Google oglasa košta na našem tržištu od 0.12 € , ali prosek je veći i od 0.20 €. Najjače ključne reči koštaju i preko 0.50 eura po jednom kliku na oglas odnosno po jednom posetiocu. Takodje bitan detalj je taj što kod Google oglasa se dešava da ako neko klikne dva ili više puta na vaš oglas svaki klik se računa posebno, a u stvari je jedan posetilac. U našoj ponudi se nalaze isključivo posetioci. Kalkulativno ponuda je korisnija mnogo u odnosu na klasicne Google oglase, a minimum je 5 puta jeftinija.

 

Korak 3

Internet marketing nakon šest meseci.

Nakon šest meseci posete su isključivo iz internet pretraživača i to 95 % iz Googla. Takve posete se smatraju vrednije i od Google oglasa. Razlog za to je što u očima posetioca sajt pronadjen na ovaj način izgleda kao da nije komercijalno nametnut nego su ga kupci sami pronašli.

 

             Posete      Cena
1.       500-2500   45
2.     2500-5000   90
3.     5000-7500 135
4.   7500-10000 180
5. 10000-12500 225
6. 12500-15000 270
7. 15000-17500 315
8. 17500-20000 360

 

Vrednost jedne posete od 0.045 do 0.018 €

Radi uporedbe jedna poseta iz Google oglasa košta na našem tržištu od 0.12 € , ali prosek je veći i od 0.20 €. Najjače ključne reči koštaju i preko 0.50 eura po jednom kliku na oglas odnosno po jednom posetiocu. Takodje bitan detalj je taj što kod Google oglasa se dešava da ako neko klikne dva ili više puta na vaš oglas svaki klik se računa posebno, a u stvari je jedan posetilac. U našoj ponudi se nalaze isključivo posetioci.

Kada se dodje u ovu fazu nije moguće uticati na broj poseta odnosno može da se povećava, ali se ne može smanjiti broj poseta jer one dolaze iz organske pretrage . Obračun količine poseta se radi na osnovu rezultata iz Google Analytics izveštaja.

-----------------------------------------------------------------------------

Besplatan domen, hosting i izrada sajta !

Procedura izrade ovakve ponude je veoma komplikovana zbog toga na mesečnom nivou možemo da radimo sa maksimalno 6 klijenata. Za prve dve firme koje se jave u toku meseca dajemo mogućnost besplatne izrade sajta , besplatnog domena i besplatnog hostinga.

Dodatna velika pogodnost za klijente koji dobiju opciju besplatne izrade sajta, domena i hostinga je što ćemo uz to obezbediti beplatan domen i hosting za svaku narednu godinu odnosno troškove za hosting i domen nemate uopšte. Svi oni koji ne dobiju besplatnu promociju u obavezi su da plaćaju domen i hosting na godišnjem nivou ( kao i kod svake klasične ponude ) .

Ukoliko želite da iskoristite promociju besplatne izrade sajta za sada postoji mogućnost rezervacije za naredni mesec, čim popunimo rezervacije za naredna tri meseca rezervacija neće biti moguća. Takodje neće biti dostupna ni ova promotivna akcija sa besplatnom izradom sajta, domenom i hostingom.

 

Obezbedite kupce odmah, rezervišite ponudu. Pozovite broj 060 543 10 20.

Ili pošaljite mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

 

 

Korisnici ocene:  / 3

Prikaz primera sajta bez internet marketinga i sajta na kom se počinje sa izradom internet marketinga.

 

Ovde ćemo uzeti za primer nedavno započet projekat. U pitanju je firma koja se bavi prodajom reklamnog materijala. Zahtev je bio da se uradi sajt sa prikazom proizvoda s tim što je traženo da se uradi vlastiti sajt, ali da se radi i na marketingu. Pod marketing se podrazumeva da se obezbede kupci i budući saradnici. Uradjena su dva slična sajta iz razloga da bi projekat bio što povoljniji. Na domenu  http://biancodesign.rs je uradjeno sve prema zahtevima naručioca, a na drugom domenu  http://www.reklamiranje.biz se radi sve prema pravilima internet marketinga. Ovaj način obezbedjuje veoma povoljan način dolaska do klijenata. Za internet marketing radjeno je po principu seo paketa.

                Klijentov sajt                                    Sajt za internet marketing

Korisnici ocene:  / 2

Novo u ponudi

 

Zbog velikog interesovanja za oglašavanjem sajtova kao i želje većeg broja privrednika za dobijanje trenutnih rešenja osmislili smo neuobičajenu ponudu gde nudimo trenutne rezultate za dobijanje relevantnih posetilaca za sajt.

 

I ova ponuda kao i sve naše ponude  su osmišljene da daju najbolji rezultat u odnosu uloženo – zaradjeno. Ponude su prilagodjene za svaki budžet.

Ako uzmemo u obzir da se cena klika na PPC kampanjama ( Google ili Facebook oglašavanja ) i na našim tržištima kreću od 0,10 do čak 0,50 euro centi za jake ključne reči onda se tek vidi koliko je ponuda povoljna. Na primer ukoliko se oglašavate klasičnim putem na Google oglasima 2000 posetilaca će Vas koštati minimum 300 eura u našoj ponudi to je samo 90 eura. Pri tom nudimo i  veci kvalitet posetilaca. Kako veci kvalitet posetilaca? Nas rad je usmeren na preciznu analizu vaseg trzista te na osnovu rezultata veoma precizno usmeravamo sve kampanje. Rezultat toga je da su sve posete sajta  iskljucivo vezane za temu ili proizvod kojima se sajt bavi.

Za dugoročnu saradnju u mogućnosti smo da Vam damo popust i potpuno besplatno ustupanje profesionalnog sajta ( uopšte nije potrebno da imate Vaš sajt da biste odlično zaradjivali na internetu). U slučaju duže saradnje spremni smo da Vam uradimo i odličnu ponudu koja će neuporedivo povećati iskoristivost broja poseta, odnosno realizacija prodaje može da se poveća i 40 %.

 

Cene:

Broj posetilaca         Cena
   
1000  48 eur
2000  90 eur
4000 170 eur
10000   397 eur

 

 

 

Koliko  može da se poveća prodaja uz pomoć internet marketinga?

 

Kratko rečeno, mnogo. Kada neko traži artikal ili uslugu koja mu je potrebna to znači da je taj " neko " Vaš potencijalni kupac. Ukoliko mu je Vaš sajt izašao medju prvima na rezultatima pretrage onda su velike šanse da on i kupi kod vas proizvod ili uslugu. Kupac je sigurno zainteresovan baš za Vašu delatnost jer je tražio pojam ili reč koja opisuje i Vašu delatnost.

Google prikaz u rezultatima pretrage


Na gornjoj slici prikazana je pretraga za pojam " dizajn enterijera " kao i rezultat organske pretrage, detalji su označeni crvenim strelicama.

Plavim strelicama su prikazani sponzorisani sajtovi odnosno plaćeni Google oglasi.
Razlika izmedju organske pretrage i sponzorisanog oglasa:

- Organska pretraga teži da što relevantnije prikaže sajtove sa sadržajem koji su povezani sa pojmom koji je tražen. Na tom principu funkcionišu svi pretraživači samo postoje razlike u načinu rangiranja. Mi uslugom optimizacije pokrivamo ne samo Google nego i sve ostale najvažnije pretraživače kao što su : Yahoo, MSN, Altavista, Krstarica itd.

- Sponzorisani oglasi funkcionišu tako što svako ko klikne na Vaš oglas Vama se skida odredjena novčana vrednost. Oglasne kampanje se plaćaju unapred, a vrednost klika ( dolaska na Vaš sajt) se odredjuje prema traženosti ključne reči ili pojma. To se zove PPC pay per click ili plaćanje po kliku. Ukoliko je neki pojam mnogo tražen vrednost klika koju vi plaćate mora biti veća. To znači dosta posetilaca, ali i dosta klikova i dosta veća vrednost klika. U tom slučaju oglasne kampanje mogu da budu dosta skupe. Prikaz oglasa se takodjer veže za osnovni način pretrage. Kucanjem tražene reči ili pojma istovremeno se dobija rezultat i organske pretrage i plaćenih oglasa. Oglasi se prikazuju i na sajtovima na kojima su postavljeni Google oglasi i obično su vezani sa tematikom oglasa mada vlasnici sajtova mogu da blokiraju Vaš oglas ukoliko im ne odgovara Vaše pojavljivanje na njihovim stranicama.

Mana je što se većom konkurencijom u oglašavanju troši više novca, a opet se dolazi u istu situaciju kao i u organskom načinu pretrage ko više plati ( ili ko bolje ima optimiziran sajt )  ima prednost kod prikaza. Takodje je velika mana što je broj ključnih reči strogo odredjen, ono što smo postavili to su ključne reči, kod  optimizacije na organsku pretragu tu je količina reči neograničena.

Prednost plaćenih oglasa je što se rezultati poseta vidljivi odmah.

Mi takodje nudimo uslugu oko osmišljavanja, postavljanja i vodjenja kampanje Google oglasa. Pored Google oglasa koristimo i još nekoliko drugih oglašivačkih mreža poput Facebook pglašavanja, Etarget-a i sličnih.


Kod organske pretrage rezultati se postižu optimizacijom. To je mnogo efikasniji i jeftinij način internet marketinga, zahteva konstantan svakodnevni rad da bi sajt uvek bio u samom vrhu pretrage, ali kada se postignu rezultati onda je vrednost vašeg sajta mnogo veća. Mnogi misle da jednom kada se postigne rezultat optimizacija više nije potrebna, to je pogrešno jer svakodnevno se pojavljuju novi sajtovi, a i stari teže ka postizanju istih ciljeva, biti prvi ili bar na prvoj stranici rezultata pretrage.

Mana optimizacije na organski vid pretrage je što zahteva odredjeno vreme da bi se postigli rezultati, mada to je i logično jer nije se lako izboriti za prvu stranu na Google-u medju milionima stranica koje sadrže iste pojmove.

Naša preporuka je da isprobate neki od naših internet marketing paketa, to je garantovano najpovoljniji način da dodjete do ogromnog broja potencijalnih kupaca.

 

Zvanične statistike navika posetilaca. Ili koje su zapravo mogućnosti za vaš profit s obzirom na Google poziciju.

Ako već imate sajt, a on nije optimizovan ni dobro pozicioniran na Google-u i ostalim pretraživačima onda vam je dobro poznato koliko imate koristi od vašeg sajta. Kratko rečeno koliko god da ste uložili u sajt ništa niste dobili od tog. Prikazaćemo Vam zvanične podatke navika posetilaca tj. koliko je važno biti na prvoj strani. Procentualno je prikazano koliko posetioci odlaze na sajt u ovisnosti na kojoj se strani Google pretrage nalazite.

Istraživanje iz 2007 godine:

Sa prve strane      85,5   %

Sa druge strane     7,61  %

Sa treće strane      2,84  %

Sa četvrte strane   1,3    %

Sa pete strane      0,82   %

Istraživanje iz 2008 godine:

Sa prve strane      89,71   %

Sa druge strane     5,93  %

Sa treće strane      1,85  %

Sa četvrte strane   0,78    %

Sa pete strane      0,46   %

Istraživanje iz 2009 godine:

Sa prve strane      95,8   %

Sa druge strane     2,44  %

Sa treće strane      0,75  %

Sa četvrte strane   0,34    %

Sa pete strane      0,22   %

Iz ovoga se vidi koliko je važno biti na prvoj strani. Biti medju prva tri sajta to je pogotovo interesantan podatak i o tom se može razmišljati samo sa jakom optimizacijom.

Izvor rezultata preuzet sa sajta www.eightfoldlogic.com

Brzi biznis start!
Ostvarite zaradu u najkraćem mogućem roku.

Preporučite nas

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
facebook twitter rss

Ko je na mreži: 6 gostiju i nema prijavljenih članova

Prednosti internet marketinga

Naučite kako funkcioniše Internet marketing najmoćnija stvar na svetu?!
Opširnije

Web sajt - granice ne postoje

Kome su namenjene naše usluge?
Kratko rečeno svima, bez obzira na lokaciju, državu i zanimanje.. Opširnije

Vaš posao širom sveta

Lokacija nije presudna, vaš posao može da bude bilo gde (pa čak i u pustinji), a tržište vam je ceo svet, samo morate da im se ponudite.. Opširnije