START paket

SEO paket

JUNIOR paket

STANDARD paket

PAKET plus

TOP paket

Ponuda za izradu sajtova bez marketinskih aktivnosti.

Paketi CMS sajt Broj strana* Galerije i katalozi** Prilagodjen dizajn Cena***
NIVO 1 DA 5 NE NE 390€
NIVO 2 DA 20 NE DA 590€
SHOP 1 DA 20 1-1000** DA 980€
SHOP 2 DA 20 1000-3000** DA 1480€

 

-    Nasi svi sajtovi su radjeni CMS tehnikom.

- * Broj strana je prosiriv i svaka nova strana je 4 € , podrazumeva se da je materijal kompletno pripremljen. Nas posao je da materijal  postavimo na sajt.

 

- ** Galerije i katalozi odnosno online prodavnice.

Broj odredjuje kolicinu artikala u prodavnici ili fotografija u galerijama fotografija. Podrazumeva se da su sve fotografije spremne. Nas posao nije trazenje i sortiranje fotografija. Kod prodavnica neophodno je da vi povezete nazive fotografija sa siframa proizvoda kako ne bi dolazilo do gresaka.

-    Prilagodjen dizajn se odnosi na prilagodjavanje dizajna u skladu sa vasim zeljama ,ali u okvirima dozvoljenim za normalno funkcionisanje sajta. Kod opcije gde nije uracunat prilagodjen dizajn mi uradimo resenje i na njega ne moze da se utice.

- *** Cena

U cenu nisu uracunati troskovi domena i hostinga. Cena na godisnjem nivu je od 45 - 60 eura za domen i hosting. Cenu odredjuje vrsta domena. Takodje u cenu nije uracunato tehnicko odrzavanje, bekap, antispam zastita kao ni administracija odnosno izmene na sajtu. Ukoliko zelite za takve potrebe imamo Servis paket

 

Nasi sajtovi su:

 • Kompatibilni sa browserima IE7+, Firefox, Chrome, Safari, Opera.
 • CSS, XHTML 1.0, SEO orijentisani i 100 % cistog koda.
 • Uvek azurni i sa poslednjim apdejtima softvera
 • Strukturirani i dizajnirani prema potrebama korisnika.
 • Lako prilagodljivi svim zahtevima.
 • Jednostavni po pitanju obuke za samostalne izmene na sajtu .
 • Laki za navigaciju i korisćenje.
 • Efektivnog i zanimljivog sadrzaja.
 • Unikatni po pitanju ponuda u odnosu na konkurenciju.
 • Jednostavni za proces kupovine i porucivanja proizvoda.
 • Orijentisani ka posetiocima.

NIVO 1

Izrada sajta nivo 1 podrazumeva 5 stranica sa vasim pripremljenim tekstom. Na svakoj stranici moze da se postavi po jedna fotografija. Postavlja se kontakt form sa vasim kontakt informacijama kao i opcijom forme za slanje upita. Na dizajn zbog cene nije moguce da se utice jer za prilagodjavanje se izgubi dosta vremena. U ovom poslu vreme odredjuje troskove. Dizajn mi odredjujemo prema standardima web dizajna i u vecini slucajeva su klijenti prezadovoljni. Ukoliko zelite da prilagodjavamo dizajn prema zeljama u tom slucaju morate da se opredelite za NIVO 2

NIVO 2

Izrada sajta nivo 2 odlikuje povecan broj strana sajta, implementaciju vasih pdf kataloga ili cenovnika. Prilagodjen dizajn u granicama koji ne ometa rad sajta. Mogucnost dodavanja lokacijske Google mape i ostalih dodatnih modula. Prijavljivanje na pretrazivace Google i Yahoo. Kompletna SEO optimizacija na sajtu  tkzv. ON site optimizacija ( to je usluga koja se uglavnom posebno naplacuje, kod nas je u sklopu izrade sajta ) . To je glavni uslov da bi pretrazivaci mogli kvalitetno da indeksiraju i analiziraju vas sajt.  Ujedno je i preduslov za glavnu optimizaciju jer bez toga rezultata u Google pretragama 100 % nece da bude.

SHOP 1

Izrada sajta shop 1 . U ovu grupu spadaju dve vrste sajtova: online prodavnice ili sajtovi u kojima je implementirana galerija fotografija. Sama izrada podrazumeva sve sto je ponudjeno i u nivou 2 s tim sto se izradjuje ili online prodavnica ili galerija sa odredjenim brojem fotografija ili proizvoda. Vasa obaveza je da nam dostavite fotografije sortirane u kategorije kako zelite da se sortiraju ili ako je u pitanju prodavnica u tom slucaju je potreban excel fajl sa listom sifara i nazivima artikala sa kojima morate da povezete nazive fajlova  fotografija. Na ovaj nacin se izbegava mogucnost greske u povezivanju cene ,naziva i fotografije svakog artikla.

SHOP 2

Izrada sajta shop 2. Vazi sve isto kao i za shop 1 s tim sto je broj fotografija i artikala povecan na 3000.

 

Rokovi izrade su

- nivo 1 i 2 = 10 dana 

- shop 1 = 30 dana

- shop 2 = 45 dana

za krace rokove cene se povecavaju  50 %.

Placanje je dinarski po srednjem kursu NBS na dan placanja.

Domen i hosting se placaju odmah kao i avans 50% nakon dogovora, ostatak se placa na dan dogovorenog roka izrade. Ukoliko materijali nisu spremni, a sajt je izradjen, placanje se izvrsava u celosti na dan dogovorenog roka izrade sajta. Materijal koji nije dostavljen i pripremljen  se postavlja u roku od dva dana nakon dostavljanja .

Nasi sajtovi su - ocena stranice 3.0 od 5 na osnovu 2 glasova.
Korisnici ocene:  / 2
LošeOdlično 
Brzi biznis start!
Ostvarite zaradu u najkraćem mogućem roku.

Preporučite nas

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
facebook twitter rss

Ko je na mreži: 4 gostiju i nema prijavljenih članova

Prednosti internet marketinga

Naučite kako funkcioniše Internet marketing najmoćnija stvar na svetu?!
Opširnije

Web sajt - granice ne postoje

Kome su namenjene naše usluge?
Kratko rečeno svima, bez obzira na lokaciju, državu i zanimanje.. Opširnije

Vaš posao širom sveta

Lokacija nije presudna, vaš posao može da bude bilo gde (pa čak i u pustinji), a tržište vam je ceo svet, samo morate da im se ponudite.. Opširnije