START paket

SEO paket

JUNIOR paket

STANDARD paket

PAKET plus

TOP paket

ADMINISTRACIJA SAJTA

 

Kod sajtova sa potrebom redovnih izmena podataka , dodavanja raznih sadrzaja i vesti u ponudi imamo administratorsku uslugu. Odnosno mozemo da ponudimo azuriranje i administraciju svih neophodnih izmena i dodavanja podataka na vas sajt.

Kome je potrebna ovakva usluga?

Ova usluga je potrebna raznim udruzenjima, sportskim i kulturnim drustvima i ustanovama, interaktivnim portalima, informativnim portalima, sajtovima koji imaju redovan kontakt sa svojim clanovima i koji im pruzaju ceste informacije i obavestenja. Takodje potreba za ovakvom administracijom se javlja kod vecih firmi koje imaju razvijen marketing u direktnom kontaktu sa kupcima, gde firme veoma cesto plasiraju akcije, popuste, nove proizvode, nagradne igre i ostale marketinske informacije.

Cena za ovakvu uslugu je bazirana na mesecnom nivou. Osnovna usluga je 85 € mesecno plus utroseno vreme. Prednost je u tom sto se ovo isplati u situacijama gde nema toliko puno posla. Ako ima puno posla oko administracije onda je najisplativije zaposliti stalnog administratora sajta.

Cena je za mesečnu administraciju sadržaja sajta na bazi do 5 sati rada mesečno.

 

 

 

Korisnici ocene:  / 2

Portfolio ili reference - izrade sajtova i internet marketinga

Trenutno radimo sa preko 60 sajtova. Spisak sajtova ne objavljujemo javno iz razloga poslovne zaštite klijenata jer mnogi rade samo preko tih sajtova i ostvaruju veoma dobre prodajne rezultate. To su sajtovi koji imaju veliki broj poseta i ne smemo da ih ugrožavamo na način da ti rezultati budu prikazani ili javno saopšteni. Kod zahteva za reklamiranje banerima šaljemo spisak sajtova koji bi vam bili interesantni sa svim informacijama vezanim za posete. U tom slučaju možete da pošaljete upit i zatražite spisak sajtova, ali obavezno morate da nam dostavite vaše podatke o firmi.

U nastavku ćemo prikazati samo neke od naših sajtova:

 

 

 

 
 
                            

Korisnici ocene:  / 1

Ponuda za izradu sajtova bez marketinskih aktivnosti.

Paketi CMS sajt Broj strana* Galerije i katalozi** Prilagodjen dizajn Cena***
NIVO 1 DA 5 NE NE 390€
NIVO 2 DA 20 NE DA 590€
SHOP 1 DA 20 1-1000** DA 980€
SHOP 2 DA 20 1000-3000** DA 1480€

 

-    Nasi svi sajtovi su radjeni CMS tehnikom.

- * Broj strana je prosiriv i svaka nova strana je 4 € , podrazumeva se da je materijal kompletno pripremljen. Nas posao je da materijal  postavimo na sajt.

 

- ** Galerije i katalozi odnosno online prodavnice.

Broj odredjuje kolicinu artikala u prodavnici ili fotografija u galerijama fotografija. Podrazumeva se da su sve fotografije spremne. Nas posao nije trazenje i sortiranje fotografija. Kod prodavnica neophodno je da vi povezete nazive fotografija sa siframa proizvoda kako ne bi dolazilo do gresaka.

-    Prilagodjen dizajn se odnosi na prilagodjavanje dizajna u skladu sa vasim zeljama ,ali u okvirima dozvoljenim za normalno funkcionisanje sajta. Kod opcije gde nije uracunat prilagodjen dizajn mi uradimo resenje i na njega ne moze da se utice.

- *** Cena

U cenu nisu uracunati troskovi domena i hostinga. Cena na godisnjem nivu je od 45 - 60 eura za domen i hosting. Cenu odredjuje vrsta domena. Takodje u cenu nije uracunato tehnicko odrzavanje, bekap, antispam zastita kao ni administracija odnosno izmene na sajtu. Ukoliko zelite za takve potrebe imamo Servis paket

 

Nasi sajtovi su:

 • Kompatibilni sa browserima IE7+, Firefox, Chrome, Safari, Opera.
 • CSS, XHTML 1.0, SEO orijentisani i 100 % cistog koda.
 • Uvek azurni i sa poslednjim apdejtima softvera
 • Strukturirani i dizajnirani prema potrebama korisnika.
 • Lako prilagodljivi svim zahtevima.
 • Jednostavni po pitanju obuke za samostalne izmene na sajtu .
 • Laki za navigaciju i korisćenje.
 • Efektivnog i zanimljivog sadrzaja.
 • Unikatni po pitanju ponuda u odnosu na konkurenciju.
 • Jednostavni za proces kupovine i porucivanja proizvoda.
 • Orijentisani ka posetiocima.

NIVO 1

Izrada sajta nivo 1 podrazumeva 5 stranica sa vasim pripremljenim tekstom. Na svakoj stranici moze da se postavi po jedna fotografija. Postavlja se kontakt form sa vasim kontakt informacijama kao i opcijom forme za slanje upita. Na dizajn zbog cene nije moguce da se utice jer za prilagodjavanje se izgubi dosta vremena. U ovom poslu vreme odredjuje troskove. Dizajn mi odredjujemo prema standardima web dizajna i u vecini slucajeva su klijenti prezadovoljni. Ukoliko zelite da prilagodjavamo dizajn prema zeljama u tom slucaju morate da se opredelite za NIVO 2

NIVO 2

Izrada sajta nivo 2 odlikuje povecan broj strana sajta, implementaciju vasih pdf kataloga ili cenovnika. Prilagodjen dizajn u granicama koji ne ometa rad sajta. Mogucnost dodavanja lokacijske Google mape i ostalih dodatnih modula. Prijavljivanje na pretrazivace Google i Yahoo. Kompletna SEO optimizacija na sajtu  tkzv. ON site optimizacija ( to je usluga koja se uglavnom posebno naplacuje, kod nas je u sklopu izrade sajta ) . To je glavni uslov da bi pretrazivaci mogli kvalitetno da indeksiraju i analiziraju vas sajt.  Ujedno je i preduslov za glavnu optimizaciju jer bez toga rezultata u Google pretragama 100 % nece da bude.

SHOP 1

Izrada sajta shop 1 . U ovu grupu spadaju dve vrste sajtova: online prodavnice ili sajtovi u kojima je implementirana galerija fotografija. Sama izrada podrazumeva sve sto je ponudjeno i u nivou 2 s tim sto se izradjuje ili online prodavnica ili galerija sa odredjenim brojem fotografija ili proizvoda. Vasa obaveza je da nam dostavite fotografije sortirane u kategorije kako zelite da se sortiraju ili ako je u pitanju prodavnica u tom slucaju je potreban excel fajl sa listom sifara i nazivima artikala sa kojima morate da povezete nazive fajlova  fotografija. Na ovaj nacin se izbegava mogucnost greske u povezivanju cene ,naziva i fotografije svakog artikla.

SHOP 2

Izrada sajta shop 2. Vazi sve isto kao i za shop 1 s tim sto je broj fotografija i artikala povecan na 3000.

 

Rokovi izrade su

- nivo 1 i 2 = 10 dana 

- shop 1 = 30 dana

- shop 2 = 45 dana

za krace rokove cene se povecavaju  50 %.

Placanje je dinarski po srednjem kursu NBS na dan placanja.

Domen i hosting se placaju odmah kao i avans 50% nakon dogovora, ostatak se placa na dan dogovorenog roka izrade. Ukoliko materijali nisu spremni, a sajt je izradjen, placanje se izvrsava u celosti na dan dogovorenog roka izrade sajta. Materijal koji nije dostavljen i pripremljen  se postavlja u roku od dva dana nakon dostavljanja .

Korisnici ocene:  / 2

Zašto saradjivati sa nama?


Ako se odlučite na saradnju sa nama internet, marketing i web dizajn više Vam neće biti napoznanica, na sva vaša pitanja dobićete odgovore. U odnosu na klasičan web dizajn naša prednost je poznavanje strategije poslovanja koja je  potrebna i presudna. Izrada sajta zauzima samo mali deo u marketinškim aktivnostima, to znači ukoliko sajt rade dizajneri koji se bave samo web dizjanom nećete imati rezultate kakve očekujete. Da bi se postigli značajni rezultati potrebno je iskustvo u svim aspektima marketinga, interneta, web dizajna i poslovanja. Naše iskustvo je zasnovano na maloprodaji, veleprodaji, uvozu i proizvodnji. Iskustvo u marketingu, internet marketingu i izradi sajtova je preko deset godina. Većina poslova je bazirana na privrednim sajtovima.

Mi poštujemo želje i rokove, ali i sugerišemo za najbolja rešenja. Nas zadovoljavaju samo Vaši rezultati poslovanja i to je jedini parametar kojeg se držimo. Možemo da potpisujemo ugovore, ali često se izjašnjavamo da nam ugovori nisu potrebni i za to postoje jednostavni razlozi. Ni jedan ugovor nam neće obezbediti zadovoljnog klijenta, odnosno ako niste zadovoljni rezultatima ugovorom se ne možete zaštiti. Takodje i mi ako smo uradili odličan posao sa kojim imate korist onda nam ja plaćanje zagarantovano u protivnom ne možemo očekivati nagradu za naš posao.


Naša pažnja je usmerena samo na rezultat Vašeg poslovanja kada postignemo rezultate sve ostalo je onda pojednostavljeno.

 

 

Korisnici ocene:  / 2

Popust za izradu sajta.

Popust je 50 % za izradu sajta NIVO 1. U ovoj ponudi mozete imati profesionalan sajt CMS tehnologijom za neverovatnih 50 .

Pogledajte nasu ponudu za izradu sajtova

Popust je važeći dok je ova stranica vidljiva. Da bi iskoristili popust potrebno je da se javite u sto kracem roku. U mail-u stavite kod za popust (NIVO-1-50%) i tako izvršite rezervaciju za period kada popust ne bude važeći. Sve naknadne upite bez koda ili nakon završetka akcije za povlašćene cene neće biti prihvaćene.

Kontaktiraćemo vas što pre , a rezervacija važi 15 dana.

Rezervaciju za izradu sajtova po akcijskim cenama slati na mail : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Korisnici ocene:  / 1
Brzi biznis start!
Ostvarite zaradu u najkraćem mogućem roku.

Preporučite nas

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
facebook twitter rss

Ko je na mreži: 5 gostiju i nema prijavljenih članova

Prednosti internet marketinga

Naučite kako funkcioniše Internet marketing najmoćnija stvar na svetu?!
Opširnije

Web sajt - granice ne postoje

Kome su namenjene naše usluge?
Kratko rečeno svima, bez obzira na lokaciju, državu i zanimanje.. Opširnije

Vaš posao širom sveta

Lokacija nije presudna, vaš posao može da bude bilo gde (pa čak i u pustinji), a tržište vam je ceo svet, samo morate da im se ponudite.. Opširnije