START paket

SEO paket

JUNIOR paket

STANDARD paket

PAKET plus

TOP paket

Novo u ponudi

 

Zbog velikog interesovanja za oglašavanjem sajtova kao i želje većeg broja privrednika za dobijanje trenutnih rešenja osmislili smo neuobičajenu ponudu gde nudimo trenutne rezultate za dobijanje relevantnih posetilaca za sajt.

 

I ova ponuda kao i sve naše ponude  su osmišljene da daju najbolji rezultat u odnosu uloženo – zaradjeno. Ponude su prilagodjene za svaki budžet.

Ako uzmemo u obzir da se cena klika na PPC kampanjama ( Google ili Facebook oglašavanja ) i na našim tržištima kreću od 0,10 do čak 0,50 euro centi za jake ključne reči onda se tek vidi koliko je ponuda povoljna. Na primer ukoliko se oglašavate klasičnim putem na Google oglasima 2000 posetilaca će Vas koštati minimum 300 eura u našoj ponudi to je samo 90 eura. Pri tom nudimo i  veci kvalitet posetilaca. Kako veci kvalitet posetilaca? Nas rad je usmeren na preciznu analizu vaseg trzista te na osnovu rezultata veoma precizno usmeravamo sve kampanje. Rezultat toga je da su sve posete sajta  iskljucivo vezane za temu ili proizvod kojima se sajt bavi.

Za dugoročnu saradnju u mogućnosti smo da Vam damo popust i potpuno besplatno ustupanje profesionalnog sajta ( uopšte nije potrebno da imate Vaš sajt da biste odlično zaradjivali na internetu). U slučaju duže saradnje spremni smo da Vam uradimo i odličnu ponudu koja će neuporedivo povećati iskoristivost broja poseta, odnosno realizacija prodaje može da se poveća i 40 %.

 

Cene:

Broj posetilaca         Cena
   
1000  48 eur
2000  90 eur
4000 170 eur
10000   397 eur

 

 

 

Brzi rezultati - ocena stranice 4.3 od 5 na osnovu 6 glasova.
Korisnici ocene:  / 6
LošeOdlično 
Brzi biznis start!
Ostvarite zaradu u najkraćem mogućem roku.

Preporučite nas

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
facebook twitter rss

Ko je na mreži: 14 gostiju i nema prijavljenih članova

Prednosti internet marketinga

Naučite kako funkcioniše Internet marketing najmoćnija stvar na svetu?!
Opširnije

Web sajt - granice ne postoje

Kome su namenjene naše usluge?
Kratko rečeno svima, bez obzira na lokaciju, državu i zanimanje.. Opširnije

Vaš posao širom sveta

Lokacija nije presudna, vaš posao može da bude bilo gde (pa čak i u pustinji), a tržište vam je ceo svet, samo morate da im se ponudite.. Opširnije