START paket

SEO paket

JUNIOR paket

STANDARD paket

PAKET plus

TOP paket

PPC pay per click reklamiranje - reklamiranje oglasima

Ponuda za Google reklame i Facebook reklamiranje:

 Cena naše usluge za vodjenje Google kampanje je od 10 %  do 20 % ( + 4,3% administrativni troskovi ) od vrednosti uplaćenog kredita.


Kada se pocinje osnovno vodjenje kampanje  je 14,3 % ( 4,3% su administrativni troskovi ) od vrednosti svake kampanje. Ako je kampanja ispod 100 eura nasa usluga je 20 eura sa svim troskovima. 20 % se obracunava kasnije kada se rade posebna prosirenja i optimizacija oglasa ukoliko se pokaze potreba . Prosirenje nije neophodno, ali je dobro i ono ako se radi donosi samo povoljnije rezultate.

 

Mnogi nude usluge vodjenja Google - Facebook  kampanje i nije lako doneti odluku kome prepustiti taj komplikovan i veoma skup posao. Internet marketing nije igra i ako želite dobre rezultate morate da radite sa firmama koje to rade maksimalno predano i profesionalno. Naša usluga vam sigurno daje garanciju da ćemo sve da uradimo kako bi na prvom mestu VI ostvarili pozitivan rezultat. Jedan od dokaza je i osvojeno prvo mesto na nivou Srbije u takmičenju koje je organizovao Google. Opširnije o takmičenju. To je jedno od retkih takmičenja gde je ocenjen praktičan rezultat "na terenu". Ocenjena je količina kampanja, odnosno količina firmi sa kojima mi saradjujemo i količina potrošenih sredstava za te kampanje. To je pokazatelj i poverenja i rezultata u saradnji sa  našim klijentima.

 

Koji je nas posao kod vodjenja kampanje?

Opis poslova oko vodjenja kampanja je dosta sirok i kompleksan, pokusacemo da vam predocimo jedan deo. Kao prvo otvaramo i kreiramo nalog za kampanju, vrsimo sva neophodna podesavanja, analiziramo trziste i kljucne reci, kod naprednih opcija sortiramo reci prema procenjenoj vrednosti  u zasebne jedinice koje cine razlicite oglasne ponude. Na taj nacin dobijamo jeftinije cene klikova i konkretnije posetioce ( takve kampanje su skuplje i idu do 20 % od vrednosti kampanje , a iz razloga sto je potrebno mnogo vise vremena oko postavljanja i kreiranja svih opcija.

Uplacujemo sva sredstva  ( nije potrebna vasa platna kartica ). Kreiramo i osmisljavamo sve oglase, a ako treba radimo i graficki dizajn za multimedijalne opcije oglasavanja. Postavljanje Google oglasa je takodje u sklopu naseg opisa posla.  Svakodnevno , pratimo, podesavamo i optimizujemo svaki oglas i kljucnu rec. Dostavljamo jednom nedeljno izvestaj potrosnje kampanje.

Na primer u praksi se desava da dnevni budzet moze da bude cak i 100 eura, dobrom pripremom, optimizacijom i svim ostalim podesavanjima postizemo potpuno isti efekat za svega 2-10 eura dnevno. Svi ti podaci ovise o bransama poslova, ali to je neki trenutni prosek za srpsko trziste.

 

Opsirniji opis oglasavanja po kliku:

Pored svih opcija promocija i reklamiranja sajta odnosno vašeg poslovanja u našoj ponudi imamo i kontestualno ogašavanje. Kontekstualno oglašavanje je nakon optimizacije najisplativiji vid reklamiranja. SIstem je da se vaš oglas prikazuje prema interesovanjima posetilaca. Na primer ako je posetilac kucao u pretragama pojam keramičke pločice oglasi koji se prikazuju su vezani za tu tematiku. Samim tim šanse da posetilac klikne na vaš oglas kojem je tematika keramika su velike, ali i izgledi da obavi kupovinu vašeg proizvoda ili usluge su takodje velike jer ga interesuje ta tema i traži nešto iz te oblasti.

Mana ovog načina oglašavanja je što se  plaća po  kliku posetioca na vaš oglas. Ako se rade dobre analize reči koje su bitne za vaš posao, kampanja može da bude veoma isplativa i ne preterano skupa medjutim dosta firmi pokuša da uradi samostalno kampanju i veoma brzo potroši sredstva koja su korišćena za reklamiranje. Bitno je poznavati principe analize navika kupaca, tržišta i ključnih reči koje su efikasne.

Princip je takav da odredite reči na koje će se oglas pojavljivati i da se odredi vrednost klika. Na taj način je kampanja kreirana. Ako je velika konkurencija za traženu reč onda se vrednost klika povećava jer u protivnom vaš oglas se neće prikazivati.

Veoma bitan detalj je osmišljavanje oglasa. Oglas mora biti takav da na vaš oglas klikću posetioci koji su zaista potencijalni kupci. Znači mora da bude primamljiv, ali i konkretan. Da ne klikću oni kojima ne treba vaš proizvod, jer na taj se način nepotrebno troši budžet.

Prednost ovog načina reklamiranja je što je vaš oglas vidljiv za par dana i imate kupce i posetioce skoro odmah. Jako važno je kako je osmišljena vaša ponuda na sajtu kao i reklamni oglas koji se koristi u kampanji. Veoma lako je osetiti i videti PI povrat investicije.

U našoj ponudi radimo sa Google adwords oglasima , Facebook oglasima.... Naš posao je vodjenje kompletne kampanje, analize reči, kreiranje kampanje i osmišljavanja oglasa. Princip plaćanja je takav da se unapred uplaćuje kredit na nalog i tako se troši prema klikovima.

Cena naše usluge za vodjenje Google kampanje je od 10 %  do 20 % od vrednosti uplaćenog kredita.

Cenu usluge odredjuje količina angažmana na izradama kampanja. Najjeftinije je postavljanje kampanje najosnovnijom analizom reči i postavljanja jednog oglasa. Medjutim ako se pristupi detaljnim analizama, osmišljavanju više kombinacija oglasa i usmeravanja na tačno odredjenje ciljane kupce onda je angažovanje zbog velikog utrošenog vremena mnogo skuplje, ali i rezultati oglašavanja su mnogo efikasniji. Takodje detaljnim pristupom izrade kampanja i analize svih elemenata marketinga smanjuje se ukupan trošak oglašavanja.

Ukoliko se kampanje rade u sklopu naših reklamnih paketa onda je naša usluga besplatna odnosno sve je uračunato u odredjeni paket.

Sve dodatne informacije i pitanja slobodno pošaljite na naš mail.

Ukoliko želite da uradite kampanju i u što kraćem vremenu započnete prodaju pozovite telefon 060/ 543 10 20 ili na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

 

Google kampanje - ocena stranice 5.0 od 5 na osnovu 3 glasova.
Korisnici ocene:  / 3
LošeOdlično 
Brzi biznis start!
Ostvarite zaradu u najkraćem mogućem roku.

Preporučite nas

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
facebook twitter rss

Ko je na mreži: 3 gostiju i nema prijavljenih članova

Prednosti internet marketinga

Naučite kako funkcioniše Internet marketing najmoćnija stvar na svetu?!
Opširnije

Web sajt - granice ne postoje

Kome su namenjene naše usluge?
Kratko rečeno svima, bez obzira na lokaciju, državu i zanimanje.. Opširnije

Vaš posao širom sveta

Lokacija nije presudna, vaš posao može da bude bilo gde (pa čak i u pustinji), a tržište vam je ceo svet, samo morate da im se ponudite.. Opširnije