START paket

SEO paket

JUNIOR paket

STANDARD paket

PAKET plus

TOP paket

Brzi biznis start - brzi rezultati prodaje

Sa ciljem da što više unapredimo vaše poslovanje počeli smo da razvijamo nov paket usluga . U ovoj fazi želimo da postepeno predjemo potpuno na ovakav način rada jer cilj je da klijent na što povoljniji i brži način dobije što bolje rezultate.

Ponuda je namenjena svima koji imaju sajt , a nemaju kupce. Takodje i onima koji nemaju sajt , a žele brze i odlične rezultate u razvoju sopstvenog biznisa.

Brzi start u tri koraka.

Bez obzira da li imate ili nemate sajt sledeći koraci su neophodni ( vaše sajtove i domene ne obradjujemo ). U koraku 1 pripremamo materijal da bi sve to tehnički bilo što kvalitetnije za dalji proces. Prilikom izrade sajta radi se i posebna ponuda koja mora da poveća procenat realizacija prodaje. Kada završimo korak 1 prelazimo na korak 2. Cilj kod koraka dva je da u periodu od 6 meseci ravnomerno dovedemo odredjeni broj kupaca na sajt. Vi odredjujete koliki broj želite. U ovoj fazi posetioce obezbedjujemo uz pomoć 6 različitih tehnika kako online tako i ofline marketinga. Nakon 6 meseci prelazimo na završnu fazu odnosno korak 3. U toj fazi posete su isključivo iz pretraživača i to su najvrednije posete. U toj fazi na broj poseta nije moguće uticati. Moguće je jedino povećavati broj poseta po principima iz koraka dva. Odluku o tom donosi klijent i to se naplaćuje prema cenama koje su prikazane u tabeli iz koraka 2.

Korak 1

  • 1. Domen 10 €
  • 2. Hosting 35 €
  • 3. Sajt od 150 €

Korak 2

Internet marketing ( tržište i kupci ) šestomesečni plan, broj poseta se ravnomerno rasporedjuje po mesecima. Na vama je da odaberete koliko potencijalnih kupaca želite.

  Garantovane posete Cena
1. 5.000 190
2. 10.000 370
3. 15.000 525
4. 25.000 825
5. 50.000 1550

 

Vrednost jedne posete od 0.031 do 0.038 €

Radi uporedbe jedna poseta iz Google oglasa košta na našem tržištu od 0.12 € , ali prosek je veći i od 0.20 €. Najjače ključne reči koštaju i preko 0.50 eura po jednom kliku na oglas odnosno po jednom posetiocu. Takodje bitan detalj je taj što kod Google oglasa se dešava da ako neko klikne dva ili više puta na vaš oglas svaki klik se računa posebno, a u stvari je jedan posetilac. U našoj ponudi se nalaze isključivo posetioci. Kalkulativno ponuda je korisnija mnogo u odnosu na klasicne Google oglase, a minimum je 5 puta jeftinija.

 

Korak 3

Internet marketing nakon šest meseci.

Nakon šest meseci posete su isključivo iz internet pretraživača i to 95 % iz Googla. Takve posete se smatraju vrednije i od Google oglasa. Razlog za to je što u očima posetioca sajt pronadjen na ovaj način izgleda kao da nije komercijalno nametnut nego su ga kupci sami pronašli.

 

             Posete      Cena
1.       500-2500   45
2.     2500-5000   90
3.     5000-7500 135
4.   7500-10000 180
5. 10000-12500 225
6. 12500-15000 270
7. 15000-17500 315
8. 17500-20000 360

 

Vrednost jedne posete od 0.045 do 0.018 €

Radi uporedbe jedna poseta iz Google oglasa košta na našem tržištu od 0.12 € , ali prosek je veći i od 0.20 €. Najjače ključne reči koštaju i preko 0.50 eura po jednom kliku na oglas odnosno po jednom posetiocu. Takodje bitan detalj je taj što kod Google oglasa se dešava da ako neko klikne dva ili više puta na vaš oglas svaki klik se računa posebno, a u stvari je jedan posetilac. U našoj ponudi se nalaze isključivo posetioci.

Kada se dodje u ovu fazu nije moguće uticati na broj poseta odnosno može da se povećava, ali se ne može smanjiti broj poseta jer one dolaze iz organske pretrage . Obračun količine poseta se radi na osnovu rezultata iz Google Analytics izveštaja.

-----------------------------------------------------------------------------

Besplatan domen, hosting i izrada sajta !

Procedura izrade ovakve ponude je veoma komplikovana zbog toga na mesečnom nivou možemo da radimo sa maksimalno 6 klijenata. Za prve dve firme koje se jave u toku meseca dajemo mogućnost besplatne izrade sajta , besplatnog domena i besplatnog hostinga.

Dodatna velika pogodnost za klijente koji dobiju opciju besplatne izrade sajta, domena i hostinga je što ćemo uz to obezbediti beplatan domen i hosting za svaku narednu godinu odnosno troškove za hosting i domen nemate uopšte. Svi oni koji ne dobiju besplatnu promociju u obavezi su da plaćaju domen i hosting na godišnjem nivou ( kao i kod svake klasične ponude ) .

Ukoliko želite da iskoristite promociju besplatne izrade sajta za sada postoji mogućnost rezervacije za naredni mesec, čim popunimo rezervacije za naredna tri meseca rezervacija neće biti moguća. Takodje neće biti dostupna ni ova promotivna akcija sa besplatnom izradom sajta, domenom i hostingom.

 

Obezbedite kupce odmah, rezervišite ponudu. Pozovite broj 060 543 10 20.

Ili pošaljite mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

 

 

Brzi biznis start - ocena stranice 5.0 od 5 na osnovu 3 glasova.
Korisnici ocene:  / 3
LošeOdlično 
Brzi biznis start!
Ostvarite zaradu u najkraćem mogućem roku.

Preporučite nas

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
facebook twitter rss

Ko je na mreži: 6 gostiju i nema prijavljenih članova

Prednosti internet marketinga

Naučite kako funkcioniše Internet marketing najmoćnija stvar na svetu?!
Opširnije

Web sajt - granice ne postoje

Kome su namenjene naše usluge?
Kratko rečeno svima, bez obzira na lokaciju, državu i zanimanje.. Opširnije

Vaš posao širom sveta

Lokacija nije presudna, vaš posao može da bude bilo gde (pa čak i u pustinji), a tržište vam je ceo svet, samo morate da im se ponudite.. Opširnije