START paket

SEO paket

JUNIOR paket

STANDARD paket

PAKET plus

TOP paket

Šta je IM Internet Marketing?

 

Ukoliko Vam je potrebno nekoliko stotina do nekoliko hiljada kupaca na mesečnom nivou onda je dobro da pročitate ovaj tekst i da se upoznate sa mogućnostima interneta i internet marketinga!

Kakvih kupaca?

Kupaca koji su isključivo zainteresovani za Vaš proizvod ili uslugu.

Da li je u pitanju klasična reklama?

 
Nije u pitanju klasična reklama, u pitanju je vise od desetak tehnika marketinga medju kojima prednjači internet marketing pomoću kojega profilišemo potencijalne kupce. Mi smatramo da bi postigli rezultat u prodaji potrebno je ispuniti dva uslova: osmisliti neodoljivu PONUDU i prikazati je što većem broju kupaca. Dakle neodoljiva ponuda + kupci = profit.

U pitanju je internet marketing kao najjači vid reklamiranja današnjice.

Ako želite da se upoznate sa temom o kojoj je reč i da vidite kako se sa malim ulaganjima može obezbediti dugotrajan i siguran poslovni rezultat onda nas pozovite ili pročitajte našu ponudu.

Vrednost i značenje internet marketinga.
Šta je web sajt? Njegovo značenje i izrada.
Šta je optimizacija - pozicioniranje sajta i šta se pod  tim podrazumeva?
Važnost pozicioniranja i kljucne reči.
Kome su namenjene naše usluge?
Koliko je posetilaca poželjno i moguće?
Kako da znamo koliki je broj posetilaca bilo na našem web sajt-u?

 

Vrednost i značenje internet marketinga

Odvojite nekoliko minuta i pročitajte ovaj tekst do kraja, bez obaveza i osećaja da Vam nešto nudimo. Naučićete na jednostavan način kako  funkcioniše najmoćnija stvar na svetu.

Dakle u pitanju je internet i sve što je vezano za njega, što bi svaki korisnik trebao da zna. Sa web  i internet  tržištem je upoznata mala populacija ljudi. Veoma je mali procenat onih koji se razumeju u internet marketing i ogroman procenat onih koji se ne razumeju što stvara problem jer je internet brzo i neprimetno prešao u svakodnevnicu, a prosečan čovek( čija interesovanja idu ka drugim sferama  života) ne može da prati toliko količinu informacija.

Naš cilj je da na jednostavan način upoznamo neupućene u tu materiju odnosno da na jednostavan i lak način shvatite ogroman potencijal interneta i internet marketinga. Nakon toga ako želite da ga zajedno pretvorimo u profit.

 

Web sajt-om tržište Vam je ceo svet !  Na vrh stranice

Šta je Web sajt

- web sajt je najpopularniji vid marketinškog prenosa informacija o proizvodima i  uslugama od proizvođača prema potrošaču putem  Interneta. Web sajtom možete da ponudite bilo šta, bilo kome. Ukoliko je Vaš proizvod tražen putem Interneta, a Vi nemate Web sajt potencijalni klijent će naići  na Vašu konkurenciju koja ima prisustvo na Internetu. Web sajt je važan deo odnosa sa klijentima. Zato Vam nudimo našu saradnju da osetite snagu Interneta i da budete uvek ispred ostalih.

Izrada Web sajta

- zahteva odredjeno vreme i treba da zadovolji određene norme i pravila do kojih nije lako stići. Treba da bude vizuelno dopadljiv, lak za korišćenje, lak za održavanje, adaptiran za lake izmene, prikladnog sadržaja... Najvažniji deo u izradi Web sajta je njegova prilagodba pretraživačima (Google, Yahoo...) tj. OPTIMIZACIJA.

Zamislite internet sajt kao poslovni prostor za izdavanje.

Lokal mora da bude čist, lep, jednostavan, pregledan, da zadovolji sve tehničke potrebe kako bi mogao da ponudi kupcu jednostavnu kupovinu.Ako u lokalu ne izložimo sve kako treba kupac neće moći ni da kupi proizvod. Ako ne pokažemo naše prednosti u odnosu na konkurenciju, ako nemamo dobrog trgovca onda nećemo kupca pokreniti na kupovinu. U svakom segmentu je prisutan marketing i na svaki detalj treba obratiti pažnju.

Važnost lokacije.

Da li je svejedno gde nam se nalazi lokal, da li je u centru grada ili na periferiji. Teoretski možemo biti sa prelepim lokalom, izuzetnom ponudom u sred pustinje (odličan sajt bez internet marketinga), ali koja je korist od toga. Nije svejedno gde nam se nalazi lokal, lokacija je ipak presudna samo što je problem kod klasičnih lokala cena dobre lokacije je izuzetno velika. Glavni cilj svakog posla je da se proizvod ili usluga proda i da se tako ostvari profit stoga koncentracija mora biti uvek na tom. Olakšavajuća okolnost kod interneta je što lokacija nije presudna, Vaš posao može da bude bilo gde, pa čak i u pustinji, a tržište Vam je ceo svet, samo morate da im se ponudite. Dosta firmi posluje sa lokacija na kojima ne bi ostvarile nikakav profit da ne rade preko interneta. Npr. imate prodaju određenog poljoprivrednog proizvoda i nalazite se u nekom selu udaljenom stotine kilometara od tržišta. Ako Vas kupci pronalaze na Internetu Vi im vršite distribuciju Vašeg proizvoda putem brze pošte, danas za sutra i funkcionišete kao da ste u centru grada.
Ažuriranje ili izmene na sajtu takođe možemo uporediti sa promenama ponude u lokalu. Ponudama novih proizvoda ili usluga. Nova dešavanja privlače veliki broj potencijalnih kupaca.

 Na vrh stranice

Optimizacija - pozicioniranje sajta je proces prilagođavanja Web sajta pretraživačima kao što su Google,Yahoo,Krstarica...

Da bi pronašli informaciju, proizvod ili neki sajt na internetu moramo da koristimo pretraživač. Direktnu adresu u 99% slučajeva nemamo, a i potrebno je da proširimo izbor. Najpoznatiji pretraživač koji svi koristimo za pretragu je Google. Devedeset posto korisnika interneta kada traži bilo kakvu informaciju ga koristi. Kucanjem tražene reči ili proizvoda Google nam daje tačno određen spisak najrelevantnijih sajtova za traženu reč.

Ako je Vaš sajt među prvima na toj listi onda je velika šansa da posetilac dođe na Vaš sajt odnosno mogućnost da mu prodate uslugu ili proizvod su vrlo velike. Optimizacija - pozicioniranje sajta je niz kompleksnih radnji koje daju za rezultat pojavljivanje u samom vrhu liste pretraživača na traženu reč.

Optimizacijom - pozicioniranjem sajta postižemo da Vaš Web sajt bude visoko pozicioniran na pretraživačima i prihvaćen kao Web sajt koji nudi kvalitetne informacije o poslu kojim se bavite. Izradom novog Web sajta ili redizajniranjem već postojećeg i njegovom optimizacijom činimo da postanu "prijatelji" sa mašinama za pretragu kao što su Google, Yahoo.... i da Vaš Web sajt bude na visokoj poziciji.


Pod optimizacijom - pozicioniranje sajta podrazumeva se niz složenih radnji počevši od strukture Web sajta, linka, ključnih reči do upisa u bazu pretraživača zato se sa njom treba početi pre same izrade Web sajta. Postoji forma upisa u baze pretraživača i to treba da se uradi za svaki posebno, ali kada se upiše na Google Web sajt bude na čekanju mesec do dva. MI USPEVAMO DA WEB SAJT UBACIMO U BAZU ZA MAX. TRI DANA. Bez upisa u bazu Web sajt uopšte ne postoji na pretrazi.

Najbolje vizuelno rešenje nekog Web sajta nije garancija za posećenost. Da bi Vaš Web sajt bio posećen i počeo da daje rezultate kroz PROFIT trebao bi da se nalazi na prvoj ili drugoj stranici pretrage što postižemo dobrom optimizacijom koja je garancija poseta potencijalnih kupaca  zainteresovamih za proizvode koje Vi nudite.

Postoje dva načina dolaska na početne strane pretraživača:

- za brze rezultate rešenje je Pay per click Google adword (plaćanje po kliku) u sklopu ovog rešenja Vaš Web sajt je postavljen 24 h  na prvoj stranici. Time bi se Vaš oglas za Web  sajt nalazio na desnoj strani stranice pretraživača na kojoj se prikazuju sponzorisane veze. Ukoliko posetilac koji kuca ključne reči koje opisuju Vašu delatnost odabere Vaš oglas ulaskom na Vaš sajt Vi ćete platiti ulazak, odnosno ulaske po kliku.

- dugoročno rešenje, koje Vam preporučujemo je OPTIMIZACIJA - POZICIONIRANJE Web sajta. Razlika između optimizovanog Web sajta i Pay per click rešenja je u tome što će se u pretrazi pojaviti u prirodnim rezultatima. Posetilac klikom na Vaš sajt ulazi na njega i ta poseta  Vas neće koštati nista što je za Vas isplativija opcija. Pod  prirodnim rezultatima podrazumeva se rezultat koji se treba zaraditi putem pravilne optimizacije kroz borbu sa konkurencijom za mesto na prvim stranicama.  Pravilno optimiziran  Web sajt donosi ogroman broj  posetilaca i  novih poslova .

Ukratko smo Vam objasnili deo složenosti OPTIMIZACIJE - POZICIONIRANJA SAJTA i koliko je tesko postići rezultate. Optimizacija se radi  na duži period i samim tim očekivanja moraju da budu realna. Period u kojem očekujemo rezultate je minimum šest meseci. Prve posete Vašem Web sajtu idu mnogo ranije, ali u manjem broju. Ubrzavanje količine posete (ne i pozicije na pretraživačima ) je moguća sa drugim vidovima reklamiranja čije usluge takođe nudimo uz određene promene uloženih sredstava.

Zbog konkurencije i složenosti OPTIMIZACIJA - POZICIONIRANJE SAJTA mora da se radi svakodnevno i to bez prestanka. Svakodnevnom OPTIMIZACIJOM se predupređuje pad pozicije Vašeg Web sajta u odnosu na druge Web sajtove sa istim ključnim rečima na listi u pretrazi.

 Na vrh stranice

Navike kupaca su se promenile

Klasičan marketing reklame, oglasi i slično polako, ali sigurno gube bitku za pridobijanje kupaca. Potencijalni kupac je izgubio osećaj za reakciju u tolikom moru reklama i ponuda. Danas kupac sam traži proizvod ili uslugu, analizira, upoređuje. Ne želi da mu se naprasno nešto nudi. Kako kupac reaguje kada želi da kupi nešto. Prvo što radi je da seda za kompjuter, odlazi na Google pretraživač i kuca traženi proizvod ili uslugu odnosno ključnu reč pomoću koje dolazi do rezultata pretrage. U deliću sekunde dobija rezultate pretrage i bira šta ga interesuje.

Google je jedan od mnogih pretraživača sajtova, pored njega poznat je Yahoo, Microsoft (MSN) kod nas Krstarica, Pogodak, i sl. Važan podatak je da se preko Google-a od strane korisnika vrši oko 70 % svih pretraživanja i zbog toga je toliko velika njegova moć. Yahoo koristi svega 8 % korisnika, a MSN samo 3 % ostalo su sve manje poznati pretraživači. Zbog tih podataka je najvažnije biti u bazama tih pretraživača, a pogotovo dobro pozicionirani na tražene ključne reči.  

Laici bi rekli to možda i nije toliko teško. Probajte da ukucate u Google-u neku ključnu reč koja se tiče Vašeg posla i videćete da je Google pronašao nekoliko stotina hiljada ako ne i miliona sajtova koji sadrže tu reč. Da li je bitno da budete na prvih pet strana pretrage ili  na stotinu i nekoj , sami procenite. Koliko je teško pozicionirati se na prvu stranu ili među prvih pet sajtova govori podatak da se za takve usluge plaća i nekoliko desetina hiljada dolara na mesečnom nivou. Naravno ne pričamo o našem tržištu nego o svetskim i o tačno određenim ključnim rečima koje donose profit u milionskim ciframa.
Na osnovu ovog opisa nadamo se da  vam je jasnije kako je moguće dobiti kupce isključivo Vašeg proizvoda ili usluge.

 Na vrh stranice

Kome su namenjene naše usluge?

Kratko rečeno svima, bez obzira na lokaciju, državu i zanimanje. Na prvom mestu najintersantnije je privrednicima (proizvođačima, uslužnim delatnostima, veleprodajama i maloprodajama), sportskim klubovima i društvima, organizacijama i udruženjima gradjana, umetnicima, hobistima, pojedincima... jer internet je prostor sa ogromnim mogućnostima u bilo kojoj sferi života.

Na vrh stranice

Koliko je potrebno posetilaca da bi se ostvarivala prodaja?

To ovisi sa čim se bavite. Ako se bavite uslugama, veleprodajom ili proizvodnjom onda je ponekad dovoljno i 300 poseta mesečno jer ako od tih 300 dobijete nekoliko dobrih kupaca vi ste napravili dobar posao. Međutim ako se bavite prodajom artikala na malo i treba vam velika količina kupaca onda je cilj da se više ulaže u optimizaciju. Važno je da mi pratimo vaše rezultate i prema tom određujemo sa vama u dogovoru da li treba da povećavamo marketing ulaganja.
Iz primera sajta http://www.pvc-alu-stolarija.com gde ima oko stotinu poseta dnevno možemo videti sledeće.

Ovo su primeri upita u periodu od nekih dvadesetak dana. Upite preko telefona nismo u mogućnosti da pratimo ( iz prakse na tu količinu poseta dnevno ako se oglašavate fiksnim telefonom ima minimum još i 3-10 poziva telefonom ), ali već i ova količina upita samo kroz mail-ove za nekoga može biti veliki kapital. To su konkretni kupci na Vama je jedino da zaključite prodaju.

Veština prodaje je posebna nauka i onaj ko dobro barata sa prodajom iskoristio bi sigurno 90 %  ovih upita, onaj ko nema osećaj za prodaju verovatno bi mnogo manje iskoristio ovakve upite. Taj deo posla vam ne možemo garantovati to je stvar koliko ste Vi kao prodavac sposobni i ukoliko se pojavi problem najbolje je angažovati iskusnu osobu (komercijalistu sa znanjem prodaje)  koji će zaključivati prodaju bilo putem mail-ova ili putem telefona.

Primeri upita putem kontakt forme:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011/7/ Mi**** Tatijana <mi***** Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. >:

> Ovo je upit elektronske pošte preko http://www.pvc-alu-stolarija.com/ od:

> Mi***** Tatijana <mi**** Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. >

> Poštovani,

>

> Renoviram kuću pa bih Vas zamolila da mi napišete ponudu koja bi se odnosila na sledeće:

> Prozori spoljnih dimenzija, kako sam ja izmerila su sledeći:

> 3 kom.  dimenzija  176 X 134 (trokrilni)

> 1 kom  dimenzija  118 X 134 (dvokrilni)

> 1 kom  dimenzija  61 X 100

> 1 kom  dimenzija  83 X 98

>  Materijal za prozore PVC

> Uz to me interesuju i aluminijumska vrata ulazna dimenzija 183 X 89 (sa jednim delom u staklu)

> Recite mi ima li popusta na gotovinsko placanje, kakvi su Vam uslovi za prevoz i montazu da li je to uključeno u cenu ili se posebno plaća?

> Kuća koju renoviram nalazi se u Lazarevcu (54km od Beograda)

> Nadam se da cu dobiti ponudu od Vas.

> Hvala Vam puno unapred.

> Uz želju da ostvarimo saradnju, srdacan pozdrav

> Mi***** Tatijana

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011/7/ Miroslav <ma****@beogrid.net>:

> Ovo je upit elektronske pošte preko http://www.pvc-alu-stolarija.com/ od:

> Miroslav <m**** Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. >

> Poštovani,

> molim da mi pošaljete ponudu za dvokrilni PVC prozor širine 2m i visine 1.40m sa PVC roletnom i okapnicama. Uz skidanje starog prozora i gipsarske radove oko novog prozora.

> Hvala,

> Miroslav Z***

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011/7/ Dalibor Jo***** <dalibor.jo****@te****.com>:

> Ovo je upit elektronske pošte preko http://www.pvc-alu-stolarija.com/ od:

> Dalibor Jo**** <dalibor.jo****@te****.com>

>

> Postovani,

>> molim Vas das mi dostavite ponudu za ugradnju PVC stolarije.

> Ponuda se odnosi na:

> 6 dvokrilnih prozora dimenzije 1.80m sa 1.30m (Sirina*Visina),

> jednokrilan vrata dimenzije 0.8m sa 2.3m (S*V), jednokrilni prozor dimenzije 0.9m sa 1.3m (S*V). Iznad svakog elementa se nalazi prostor za roletne visine 0.2m. Ponuda bi trebalo da sadrzi i PVC roletne, naravno.

> Hvala unapred

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011/7/ Bojan <bn****@yahoo.com>:

> Ovo je upit elektronske pošte preko http://www.pvc-alu-stolarija.com/ od:

> Bojan <bn****@yahoo.com>

> Poštovanje,

> zanima me gde se konkretno nalazite, da li su ove cene aktuelne i pošto ste naveli da su u pitanju PVC proizvodi nemačke firme "Gealan", zašto onda iznad cenovnika za PVC prozore iznad piše "Spectus"? Da li je to druga marka ili nesto drugo?

> Hvala Vam na odgovoru.

> Pozdrav.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011/6/ Aleksandar Po******<sa***@un*****.com>:

> Ovo je upit elektronske pošte preko http://www.pvc-alu-stolarija.com/ od:

> Aleksandar Po*****<sa***@un****.com>

> Poštovani,

> Želeo bih da zamenim stolariju u jednoj sobi.

> Dimenzije otvora su 359 cm x 142-150cm.

> Trenutno postoje 4 prozora sledećih dimenzija:

> 137cm (visina) x 99 cm - 2 kom.

> 137 cm x 70 cm - 2 kom.

>

> Pored prozora želeo bih i jedan komarnik i roletne ako postojeće ne mogu da se iskoriste.

> Molim Vas da mi pošaljete okvirnu ponudu sa ugradnjom ALU stolarije (opcija ALU-drvo) i skidanjem postojeće stolarije,

> naravno uz Vaš predlog veličine prozora i da li su dvokrilni, jednokrilni, prekidne komore, itd.

>

> Molim Vas da ponudu pošaljete na obe e-mail adrese.

>

> S poštovanjem,

> Aleksandar Po*****

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011/6/ marko mi**** <mark****@gmail.com>:

> Ovo je upit elektronske pošte preko http://www.pvc-alu-stolarija.com/ od:

> marko mi*** <marko****@gmail.com>

>

> Postovani,

> da li mogu da dobijem kompletnu ponudu i cenovnik alu roletni i komarnika(bez ugradnje)

> unapred zahvalan.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011/6/ Dimitrije Fi***** <vetfi****@yahoo.com>:

> Ovo je upit elektronske pošte preko http://www.pvc-alu-stolarija.com/ od:

> Dimitrije Fi***** < vetfi****@@yahoo.com>

>

> Interesuje me okvirna cena za vrata lokala dimenzija 170x200 cm + svetlarnik na kipovanje 40 x 170.

> Takođe me interesuje cena za prozor dimenzija 125 x 125 cm sa kipovanjem i otavaranjem na stranu.

> Materijal - zaobljeni aluprofil.

> Da li naplaćujete montažu/demontažu posebno?

>

> Pozdrav i hvala unapred.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011/6/  Voja Mi**** <voja_mi******@yahoo.com>:

> Ovo je upit elektronske pošte preko http://www.pvc-alu-stolarija.com/ od:

> Voja Mi**** <voja_mi******@yahoo.com>:

>

> Treba mi zastor spoljne roletne od Al profila 55mm, dimenzije: 171 (širina) X 130cm (visina), boja: tamno drvo/mahagoni.

> Da li to mogu da kupim kod vas, gde i po kojoj ceni?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011/6/ olja pe***** <oljape******@yahoo.com>:

> Ovo je upit elektronske pošte preko http://www.pvc-alu-stolarija.com/ od:

> olja pe***** <oljape******@yahoo.com>:

>

> POŠTOVANI, MOLIM VAS DA MI POŠALJETE PONUDU ZA PVC stolariju, ZA SLEDEĆE ELEMENTE:

> 3Xprozora 150x150, dvokrilna,sa rolokomarnikom; 1xprozor 80x75, jednokrilni;

> 1xčetvorokrilni prozor, 270x150 sa roletnom i rolokomarnikom, pozdrav, Olja

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011/6/ DAMLJAN  KL*****<damljankl*****@yahoo.com>:

> Ovo je upit elektronske pošte preko http://www.pvc-alu-stolarija.com/ od:

> DAMLJAN  KL*****<damljankl*****@yahoo.com>:

>

> Molimo  vas  za  ponudu  jednih  alu  termo  vrata  i  to  ulaznih  vrata  jednoipokrilnih  sa  nadsvetlom.

>

> S***  marketi  Beograd

>

> damljankl******@yahoo.com

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011/6/ Aleksa <jo***** Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. >:

> Ovo je upit elektronske pošte preko http://www.pvc-alu-stolarija.com/ od:

> Aleksa <jo***** Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. >:

>

> Poštovani, molim vas za savet u vezi izbora stolarije - je li bolje izabrati pvc ili alu stolariju, u slučaju spoljnih prozora južne strane, i velike izloženosti suncu tokom čitave godine? Je li pvc otporan na veliku toplotu, može li vremenom doći do krivljenja stolarije, umanjenja dihtovanja, ili drugih problema?

>

> Imam još par pitanja - da li nudite i zidarske usluge u pogledu proširivanja postojećih otvora? Poduhvat nije veliki, trebalo bi proširiti vrata balkona, dakle ukloniti deo zida ispod prozora pored (proširenje za 15cm).

>

> Radi uštede prostora, bilo bi dobro da prozor bude klizni - imate li ovu vrstu sistema zatvaranja, i da li ga preporučujete? Kako se kreću cene? Koje su loše strane kliznih prozora?

>

> Poslao bih naknadno i dimenzije stolarije koja bi bila van standarda, da bih znao orijentaciono cenu.

>

> Hvala unapred,

> pozdrav

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011/6/ Jelena <jelena****@bm*****.co.rs>:

> Ovo je upit elektronske pošte preko http://www.pvc-alu-stolarija.com/ od:

> Jelena <jelena****@bm*****.co.rs>:

>

> U TRI VARIJANTE: 1. Pvc bela, 2. PVC u boji, 3. Al stolarija

>

> Po sledećoj specifikaciji:

>

>

>         2* balkonska vrata 1900X2000mm+nadsvetlo 400mm

> •        1* fiksni prozor 800X980mm,

> •        1* spoljna vrata 980X2000mm, sa ispunom staklo/panel(više stakla)

> •        1* spoljna vrata 800X2000mm, sa ispunom staklo/panel (više stakla)

> •        3* unutrašnja vrata 700X2000mm, sa ispunom panel

> •        1* jednokrilni prozor 980X980mm, okretno-nagibno otvaranje

> •        3* jednokrilni prozor 600X500mm, samo nagibno otvaranje

>          1* klizna vrata za otvor 5,5m širine, 2m h, plus nadstvetlo 0,4m

>

>

> Al harmonika vrata za otvor 5,5m širine, 2m h, plus nadstvetlo 0,4m

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011/6/ Dragan <drag****@gmail.com>:

> Ovo je upit elektronske pošte preko http://www.pvc-alu-stolarija.com/ od:

> Dragan drag****@gmail.com

> Interesuje me ponuda u vezi PVC stolarije za stan.Dragan,Bgd, 064110******

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011/6/ Milos Do***** <milos.do*****@gmail.com>:

> Ovo je upit elektronske pošte preko http://www.pvc-alu-stolarija.com/ od:

> Milos Do***** <milos.do*****@gmail.com>:

> Polimo vas ponudu za pvc stolariju:

> 1.Dvokrilni prozor sa roletnom

> -120x120+20                   4kom

> 2.Jednokrilni prozori sa roletnom

> -80x120+20                    3kom

> -60x100+20                    1kom

> -60x80+20                     1kom

> -80x60+20                     1kom

> 3.Jednokrilni prozori bez roletne

> -80x120                       1kom

> -80x80                        1kom

> -80x60                        1kom

> -80x70                        1kom

> -60x80                        2kom

> 4.Dvokrilna balkonska vrata sa roletnom

> -140x210+20                   2kom

> 5.Jednokrilna balkonska vrata sa roletnom

> -80x210+20                    4kom

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011/6 Danijela <danijelajo*******@gmail.com>:

> Ovo je upit elektronske pošte preko http://www.pvc-alu-stolarija.com/ od:

> Danijela <danijelajo*******@gmail.com

>

> Желели бисмо да застаклимо терасу са Пвц стораријом дужина терасе је око 2,5 метара односно тог простора који би се застаклио на средину бисмо поставили клизни систем за отварање прозора па бих вас молила колико би нам новца за то било потребно орјентационо.

> Хвала унапред

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011/6/ Dusko Pr*******<pre***@gmail.com>:

> Ovo je upit elektronske pošte preko http://www.pvc-alu-stolarija.com/ od:

> Dusko Pr*******<pre***@gmail.com>:

>

> Interesuje me ugradnja rolo komarnika na postojece Pvc prozore sa roletnom,koja je cena po kvadratu.

> Takodje ,imamo jedan klasican prozor sa roletnom ,da li je moguce i na njega postaviti rolokomarnik.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011/6/ vesna <vesna*****@yahoo.co.uk>:

> Ovo je upit elektronske pošte preko http://www.pvc-alu-stolarija.com/ od:

> vesna <vesna*****@yahoo.co.uk>

>

> Interesuje me cena za 3 prozora, demontaža i montaža po dimenzijama:

>

> 1.dva dvokrilna /sastavljena/ 240x150+20,

>   2krila na kip,2roletne, l komarnik, okapnica i pvc daska

>

> 2. dva dvokrilna, izmedju fixi deo 20cm, 240x150+20

>    2 krila na kip, 2roletne, 2 komarnika, okapnica i pvc daska

>

> 3. jednokrilni, mat, 80x150+20, kip, roletna, okapnica i pvc daska

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011/6/ Tanja <Tanya****@gmail.com>:

> Ovo je upit elektronske pošte preko http://www.pvc-alu-stolarija.com/ od:

> Tanja <Tanya****@gmail.com>:

>

> Postovani,

>

> Interesuje me koliko bi kostala izrada i montaza aluminijumskih prozora prevucenih PVC-om (Alumil) sledecih dimenzija:

> Dnevna soba sprat

> 800 x 2050              vrata

> 1200 x 900              prozor

> Spavaca soba sprat      trokrilni prozor 2 kip

> 1950 x 1000

> Spavaca soba manja sprat        dvokrilni prozor 1 kip

> 1270 x 1000

> Kuhinja sprat   1 kip

> 1000 x 1000

> Terasa sprat    4-delni prozor 1 kip 1 fiksni, 2 preklopa

> 2650 x 1000

> Dnevna soba donji sprat roletna,trokrilni 2 kip

> 1980 x 1430

> Kuhinja donji sprat             roletna, komarnik, dvokrilni, 1 kip

> 1280 x 1430

> Terasa donji sprat  cetvorokrilni 1 kip

> 1000 x 1400

> U iscekivanju Vase ponude srdacno Vas pozdravljam.

>

> Tanja

 Na vrh stranice

Analiza poseta na web sajtu.

Postoji mnoštvo skripti za praćenje posećenosti sajtova i uglavnom svaka od njih ima svoje prednosti i mane. Mane se odražavaju u preciznosti prikazanih rezultata, ali uglavnom to se svodi na jako mali procenat grešaka. Mi koristimo Google Analytic skriptu jer je veoma precizna, a pruža mnogo korisnih informacija. Analiza je jako bitna iz razloga što na osnovu nje pratimo rezultate optimizacije. Postoji mogućnost da korisnik sajta takođe prati statistiku što se  sajta tiče ili da mi šaljemo izveštaj u pdf formatu. Iz analize može da se vidi mnoštvo informacija i izdvojićemo samo najvažnije. Broj poseta bilo unikatnih ( posetilac koji dolazi prvi put) ili svih poseta odnosno tu su sadržani i posetioci koji se ponovo vraćaju na naš sajt, da li su došli preko pretraživača ( i kojih) ili direktnim kucanjem adrese, referalom ( sa linka koji se nalazi na drugom sajtu), koliko su se zadržali na sajtu i na kojim stranicama, pomoću kojih ključnih reči su došli ako su došli preko pretraživača, iz koje države - grada, pregled statistike za bilo koji prošli period po danima, nedeljama, mesecima prikazan u grafikonima.

Na vrh stranice

Dodatna objasnjenja

Korisnici ocene:  / 0
LošeOdlično 
Brzi biznis start!
Ostvarite zaradu u najkraćem mogućem roku.

Preporučite nas

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
facebook twitter rss

Ko je na mreži: 3 gostiju i nema prijavljenih članova

Prednosti internet marketinga

Naučite kako funkcioniše Internet marketing najmoćnija stvar na svetu?!
Opširnije

Web sajt - granice ne postoje

Kome su namenjene naše usluge?
Kratko rečeno svima, bez obzira na lokaciju, državu i zanimanje.. Opširnije

Vaš posao širom sveta

Lokacija nije presudna, vaš posao može da bude bilo gde (pa čak i u pustinji), a tržište vam je ceo svet, samo morate da im se ponudite.. Opširnije