START paket

SEO paket

JUNIOR paket

STANDARD paket

PAKET plus

TOP paket

Zašto saradjivati sa nama?


Ako se odlučite na saradnju sa nama internet, marketing i web dizajn više Vam neće biti napoznanica, na sva vaša pitanja dobićete odgovore. U odnosu na klasičan web dizajn naša prednost je poznavanje strategije poslovanja koja je  potrebna i presudna. Izrada sajta zauzima samo mali deo u marketinškim aktivnostima, to znači ukoliko sajt rade dizajneri koji se bave samo web dizjanom nećete imati rezultate kakve očekujete. Da bi se postigli značajni rezultati potrebno je iskustvo u svim aspektima marketinga, interneta, web dizajna i poslovanja. Naše iskustvo je zasnovano na maloprodaji, veleprodaji, uvozu i proizvodnji. Iskustvo u marketingu, internet marketingu i izradi sajtova je preko deset godina. Većina poslova je bazirana na privrednim sajtovima.

Mi poštujemo želje i rokove, ali i sugerišemo za najbolja rešenja. Nas zadovoljavaju samo Vaši rezultati poslovanja i to je jedini parametar kojeg se držimo. Možemo da potpisujemo ugovore, ali često se izjašnjavamo da nam ugovori nisu potrebni i za to postoje jednostavni razlozi. Ni jedan ugovor nam neće obezbediti zadovoljnog klijenta, odnosno ako niste zadovoljni rezultatima ugovorom se ne možete zaštiti. Takodje i mi ako smo uradili odličan posao sa kojim imate korist onda nam ja plaćanje zagarantovano u protivnom ne možemo očekivati nagradu za naš posao.


Naša pažnja je usmerena samo na rezultat Vašeg poslovanja kada postignemo rezultate sve ostalo je onda pojednostavljeno.

 

 

Zasto in2 market - ocena stranice 3.0 od 5 na osnovu 2 glasova.
Korisnici ocene:  / 2
LošeOdlično 
Brzi biznis start!
Ostvarite zaradu u najkraćem mogućem roku.

Preporučite nas

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
facebook twitter rss

Ko je na mreži: 4 gostiju i nema prijavljenih članova

Prednosti internet marketinga

Naučite kako funkcioniše Internet marketing najmoćnija stvar na svetu?!
Opširnije

Web sajt - granice ne postoje

Kome su namenjene naše usluge?
Kratko rečeno svima, bez obzira na lokaciju, državu i zanimanje.. Opširnije

Vaš posao širom sveta

Lokacija nije presudna, vaš posao može da bude bilo gde (pa čak i u pustinji), a tržište vam je ceo svet, samo morate da im se ponudite.. Opširnije